yeah!

Tjena alla! just nu sitter jag hemma hos johan hallin och hänger lite på facebook och dunkar lite musik. väntar på att emil ska komma hem sen får vi se vad vi gör. dagen har varit seeg som fan. vaknade upp hemma hos min kusin sebbe runt 12:00 och hade försovigt mig grymt. så ja sket i skolan och chillade lite hos honom ett tag. sen drog jag hem till johan. sjukt sugen på att köpa något nytt plagg men jag vet inte riktigt vad det skulle vara. har inget speciellt i tanken just nu. men jag får ta en runda på stan i morgon eller något och hitta nått snyggt. känns som det är dags.


ja juste!

kom på en sak. om ni missat mina andra spel listor så har jag slängt ihop en lista med allt från dom eller aa nästan, bara det som fortfarande går att spela på fester utan att man blir utrskrattad. hehe. men här är den =)

Mikzzzan ALLT! - HTTP

Mikzzzan ALLT! - Spotify URI

MEN!!!!! glömm inte bort min 2010 lista för att ja skrev det här!

Mikzzzan 2010 ** UPDATE!** - HTTP

Mikzzzan 2010 ** UPDATE!** - Spotify URI


SPOTIFY!

Jarråååh nu har ja updaterat listan ordentligt inför lördag kväll :D hade bra nu alla och pumpa på <3

Mikzzzan 2010 ** UPDATE!** - HTTP

Mikzzzan 2010 ** UPDATE!** - URI


LISTAN!!!

Här är den allihopa. jag har inte hunnit göra klart den. den är inte ens hälften klar men ta den den kommer att växa som fan innon kort =) hade gött alla!

Mikzzzan 2010 HTML

eller

Mikzzzan 2010 Spotify URI

C YA!


2010-01-21

tja alla! idag ska jag slänga ihop spotify listan som ni frågat om. :P  tänkte att det är dags nu. igår var en jävla dag asså. jag var så sjukt jävla bakis så jag kom inte upp ur sängen på hela dagen. vi hade nämligen firat simons 18 års dag på krogen dagen innan. det va kul som fan. men det var nog bara för att jag kände nästan alla som va på krogen den dagen. iallafall så vart det så jävla mycket så jag nästan spydde hemma hos mig. och då är det illa haha. därav vart det ingen uppdatering igår så sorry. men nu ska jag göra mig iordning lite och så. titta in senare för spotify listan. hade bra alla <3


hm

hej! sitter hemma hos mig och kollar lite på tv. ska snart ut till erica och kolla på "never back down" SKIT bra film! har glömt bort filmen så då är det kul att se den igen :D hittade föresten två st as roliga filmer på youtube.

filmerna handlar om en online gamer som beter sig som han gör online i verkligheten. as roligt haha. här har ni dom


ONLINE GAMER 1





ONLINE GAMER 2


kolla dom =) kanske kommer fler har faktist ingen aning.

japp nu ska jag dra mig hade bra alla! <3


Hej alla!

Tja! detta kommer att bli ett stort inlägg för att jag inte har uppdaterat :P först och främst fredag

på fredagen började vi att förfesta hos mig och sen drog vi iväg till linus på fest. det var sjukt kul för att jag kände var där och så. men vi hade blivit bjudna på 18 års fest i en villa lite längre bort. så vi drog dit. och jävlar va kul det va där. tjejen som hadde festen kallades orre och hon hade skaffat en egen bartender som blandade godaste drinkarna till alla. sjukt skön musik och massa roligt folk. efter vi hade varit där ett bra tag drog vi tillbaka till festen som linus hade och röjde vidare. sen drog jag och erica hem till mig och mös <3.

Lördag

på lördagen så var jag och erica hemma hos mig och kollade film hela dagen. för jag hade fått mitt voddler account. och för er som inte vet vad voddler är så är det som spotify fast med film. så det är rätt värt att ha ^^

söndag.

på söndagen var jag och fille hos mig och kollade lite film och spelade lite och så. men ja va så jävla trött så jag somnade och sov hela dagen :P när jag vaknade var fille borta och jag kände mig typ full för ja fattade inte vad som hade hänt haha.


men nu är det måndag och idag är det skola. har vaknat lite för tidigt men det duger eftersom jag sovit hela dagen igår. sitter just nu och kollar på tv och äter frukost =) får se vad dagen har att komma med :) ni får ha det bra alla!.

å juste! ni ville ju att ja ska lägga ut en ny lista. så jag ska slänga ihop en 2010 lista år åt snarast möjligt. tack för att ni har tålamod med mina usla uppdateringar ni får hade så bra alla <3


HELLUUE

Tja alla! har varit borta från bloggandet ett tag men nu är jag tillbaka igen. fille är på G hem till mig och just nu sitter jag och pumpar lite musik. jag o fille ska kolla lite film o kanske spela nått om vi orkar :P båda är lite slut haha. um.. vad mer. JO! vi ligger bra till i tävlingen nu. ska inte lägga upp länken någe mer nu men ni vet var den finns om ni känner för att rösta. sov hos erica igår och mös och spelade lite resident evil 5 :P JA! min brud spelar tv spel haha :P nu kom fille precis innanför min dörr  så ja ska snacka lite med han nu ciao!


woooohooo

jahap! idag har vi haft middag med hela familjen hemma hos mig. det är inte ofta det händer så det är riktigt kul =) nu ligger jag och erica i min säng och kollar på "The Hills" lite sådär små mysigt =] igår hamnade vi trea på tävlingen men nu är vi uppe o tvåa igen! men ni är sjukt dåliga på att rösta!! C'mon alla ni vill väl se mig i massa filmer i sälen ^^ så rösta nu duktigt allihopa!

http://www.snoresan.swebusexpress.se/?page_id=81&gid=97



mikzzzan signing out!


WEIII!

yeah vi ligger etta i tävlingen! men den avslutas inte förens den 2a februari eller något så fortsätt att rösta!! :D då kommer ja filma massa roliga saker och lägga upp på bloggen under veckan i sälen <3 det va väldigt få av mina läsare som faktist tog sig tid att gå in och rösta.. jag är besviken på er!! :(! dessutom så får ju ni chansen att vinna kläder för 20 tusen så vad har ni att förlora :P? idag vill jag att varenda person som läser detta går in på den här sidan och blir ett fan av våran grupp så att vi håller oss på 1a plats =) tack till alla som röstade igår ni är bäst <3!


glöm inte att man måste klicka på aktiverings länken i sin hotmail annars gills det inte som en röst! <3

http://www.snoresan.swebusexpress.se/?page_id=81&gid=97

SÅ nu idag!  idag har jag suttit hemma och kollat tv sen ringde fille mig och ville festa såååå ja fixade lite dricka och väntar nu på fille och sitter och små dricker hos mig med min flickvän <3 får se vart vi drar ut sen men RÖSTA NU!! <3 love you guys!




45 läsare

45 läsare har gått sen ja la in inlägget och ingen har röstat C'MON! =(

Glömde jag nämna att den som skriver den bästa motivationen till varför vi ska vinna. vinner kläder för 20 tusen ? :D GOOOOOO NU!!


Kära läsare!

Hej alla! jag vaknade nyss och mina kompisar ringde mig och berättade att vi är med i en tävling.
om man vinner så får man åka till sälen och bo där 1 vecka helt gratis!!! och gissa vad? vårat lag ligger 3A! och det är dom 4 första lagen som vinner! helt sjukt att vakna till att man praktist taget redan vunnit en resa till sälen i en vecka. haha MEN! det är inte över än! och jag behöver eran hjälp!

jag har räknat ut att om alla mina läsare som jag har i genomsnitt per dag gör det här. så kommer vi ligga 1A direkt och inte ens behöva anstränga oss ett dugg mer tills tävlingen är slut för att vinna! det tar inte ens en minut och det skulle hjälpa mig sjukt mycket. och om jag vinner så har vi med oss en kamera så då kommer ni få massa roliga filmer från mig ;)!

så snälla nu alla läsare! när ni läser det här inlägget gå in på den här länken och klicka på "Bli Ett Fan" och fixa så vårt lag vinner ;) Tack så mycket alla!!!!

http://www.snoresan.swebusexpress.se/?page_id=81&gid=97



OBS!!! Glöm inte att ni måste in på eran hotmail sen och trycka på aktiverings länken!!! annars räknas det inte som en röst!! tack på förhand alla! <3


baaack!

tja alla! nu är jag tillbaka! Har varit hemma hos erica och vilat av mig från all stress och så. men nu är de dags igen :D haha. idag har jag varit hemma hos fille och spelat lite. vi båda har nya laptops så det är kul ^^. tyvär så har jag tagit bort min bilddagbok R.I.P. bara för att jag ska vara med aktiv här. jag antar att ni trivs mer på min blogg än på min bilddagbok iaf =) Nu har jag iallafall kommit hem ifrån fille och sitter och kollar tv och käkar. ska gå och lägga mig rätt så snart för jag har skola i morgon. sjukt jobbigt. men snart är det ju helg och då ska det hinkas kan jag lova ;) förfest hos mig förmodligen. men ska käka upp nu och kolla lite tv. kanske skriver ett till inlägg innan jag går och lägger mig. puss alla!

 


wow!

hej alla! jag har verkligen inte uppdaterat på länge men efter nyår så vart jag och erica helt jävla utmattade så vi har legat i sängen två dagar och nu är vi hemma hos mig och ska ha myskväll. nyår var helt okej faktist inget speciellt som hände tyvär :P förutom då att jag var så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA pissigt full haha :P kommer nog få höra saker ja gjort lite senare som jag inte minns :P men nu måste jag lägga mig igen och kolla klart på filmen =) hade bra alla heeeej <3